311 56 369 info@ugorelate.dk

Strategisk kompetenceudvikling

 

Virksomheder bruger mig, i samarbejde med IBA, Erhvervsakademiet Kolding, til at kompetenceafdække jeres medarbejdere og udarbejde en handleplan i overensstemmelse med jeres strategi for kompetenceudvikling for enkelte eller samtlige medarbejdere i jeres teams.

Måske har du enkelte medarbejdere, som du ser har et særligt drive, eller måske er det den samlede flok, som du ønsker at udvikle på.

Handleplanen er dynamisk og derfor redigerbar. Både virksomheden og den enkelte medarbejder får en plan.

 

Udbytte

Når en virksomhed prioriterer at udvikle sine medarbejdere, er der win win win på alle fronter. Medarbejderne oplever at blive dygtigere, og det øger selvfølelsen samtidigt med, at virksomheden får løst sine udfordringer på nye og bedre måder – til glæde for deres kunder.

Det leder til mere trivsel, og det leder også til fastholdelse, at den enkelte medarbejder kan se en tydelig karrierevej i virksomheden. Når først det rygtes, at I som virksomhed prioriterer jeres medarbejderes trivsel og kompetenceudvikling, vil I også opleve en større tiltrækningskraft i forhold til nye, dygtige medarbejdere.

Det øger jeres konkurrencedygtighed betragteligt. 

 

 

“Pernille har en helt unik evne til at fylde sine omgivelser med vigtig og livgivende energi – så jeg kan kun anbefale til at goRELATEwithHER”

-Gitte

9 + 3 =

%d bloggers like this: