311 56 369 info@ugorelate.dk

Strategisk kompetenceudvikling

I samarbejde med kompetente partnere kompetence-afdækker vi jeres medarbejdere og udarbejder en handleplan, i overensstemmelse med jeres strategi, for kompetenceudvikling for enkelte eller samtlige ledere og medarbejdere i jeres teams.

Måske har du enkelte medarbejdere, som du ser har et særligt drive, eller måske er det den samlede flok, som du ønsker at udvikle på.

Handleplanen er dynamisk og derfor redigerbar. Både virksomheden og den enkelte medarbejder får en plan.

 

Udbytte

Når en virksomhed prioriterer at udvikle sine medarbejdere, er der win win win på alle fronter. Medarbejderne oplever at blive dygtigere, og det øger selvfølelsen samtidigt med, at virksomheden får løst sine udfordringer på nye og bedre måder – til glæde for deres kunder.

Det leder til mere trivsel, og det leder også til en øget følelse af tilknytning hos den enkelte medarbejder, der således kan se en tydelig karrierevej i virksomheden. Når først det rygtes, at I som virksomhed prioriterer jeres medarbejderes trivsel og kompetenceudvikling, vil I også opleve en større tiltrækningskraft i forhold til nye, dygtige medarbejdere.

Det øger jeres konkurrencedygtighed betragteligt.

 

 

“Pernille har en helt unik evne til at fylde sine omgivelser med vigtig og livgivende energi – så jeg kan kun anbefale til at goRELATEwithHER”

-Gitte

Bliv kontaktet eller sig JA TAK til BrainFruit for ledere og HR folket direkte i din indbakke 🍏

BrainFruit JA TAK

JA TAK TIL AT BLIVE KONTAKTET

GDPR (obligatorisk)

14 + 6 =

%d bloggers like this: