311 56 369 info@ugorelate.dk

Porno eller panikangst

Da jeg var 20 år gammel fik jeg en blodprop i mit venstre ben.

Det var dét, der udløste MIN angst, men der behøver ikke altid være en årsag til, at man oplever angst. Rigtigt mange mennesker døjer i dagens Danmark med angst, og mange af dem, kommer til at arbejde i vores virksomheder. Derfor er angst også noget, vi som ledere skal kunne håndtere, når vi skal lede en generation af måske lidt mere sårbare mennesker.

Mit foredrag tager udgangspunkt i min egen oplevelse med angst, og er et godt mix af den største alvor, de tungeste følelser og sårbarhed fortalt med en god dosis humor, der i sig selv tager brodden af et svært tema.

Uddrag:

En dag i skolen har vi erhvervsret og vi får udleveret en skriftlig opgave med en skarp deadline. Vores lærer siger ordret:

“Der er ingen undskyldning for ikke at aflevere til tiden. Heller ikke sygdom”

Under normale omstændigheder ville jeg have lyst til at spørge:

“Gælder det alle sygdomme”?

Hva med en dobbeltsidig sub-araknoidal-blødning i temporallapperne…. Det må da kunne købe en lidt længere snor.

Men det gjorde jeg ikke der. Ud af det blå begynder mit hjerte at hamre i brystet på mig, – det føles ærligt talt som om, at det er på vej ud af brystet på mig…

Jeg fortæller ikke min historie, fordi jeg er et offer, eller fordi jeg vil have medlidenhed. Tværtimod fortæller jeg historien, fordi jeg håber, at den kan tage noget af alvoren ud af angst og på den måde inspirere til, hvordan I kan håndtere egen angst og også finde inspiration til, hvordan I kan hjælpe andre, der har angst.

At tale om angst er også med til at øge den psykologiske tryghed.

Målgruppen

Målgruppen er både unge mennesker fra 15 år og opefter og også virksomheder, der ønsker et oplæg om angst målrettet deres ledere.

Foredraget varer ca. 60 min inkl. spørgetid og er udarbejdet med hjælp fra komikerne Thomas Hartman, Daniel Lil og Niels Peter Henriksen samt skuespiller Mette Rønne.

Forespørg via kontaktformularen neden for.

 

5 + 10 =

%d bloggers like this: