311 56 369 info@ugorelate.dk

Coaching session og professionel sparring for jobsøgere

  • ”Find your why”. Coaching I forhold til at identificere, hvad der VIRKELIGT driver dig, så du får mulighed for at kommunikere din motivation for et givet job autentisk. Herved øger du også chancen for at ramme det helt rigtige job – og ikke et job der bare nærmer sig det du gerne vil. (Der findes mange hvad og hvordan, men kun ét hvorfor).

 

  • Typetest med Jungiansk typeindex. Du får øget selvindsigt og indsigt i egne styrker og svagheder samt ikke mindst dit helt specifikke udviklingspotentiale – som vi finder i dialogen. Værktøjet er specielt egnet til personlig udvikling og til at øge motivationen og arbejdsglæden. Den kan identificere og måske også forklare de blindgyder, du gennem livet møder. Sådan en test følger jeg altid op med en individuel tilbagemelding, hvor du også får redskaber til at gå nye veje. Det tager to timer online.

 

  • Hjælp til udarbejdelse af CV og ansøgning efter dine ønsker – med udgangspunkt i det materiale du allerede har udarbejdet. Her får du et konkret produkt, som du kan bruge i din jobsøgning. Et produkt, hvor jeg bruger dine ord så vidt muligt, så det bliver autentisk og troværdigt. Det indeholder ligeledes den nødvendige telefoniske sparring på op til ca. 30 min.

 

  • Fintuning af din LinkedInprofils tekstlige indhold, så den afspejler det du står for, den du er og den forskal du kan gøre for en kommende ny arbejdsgiver.

 

 

  • Løbende coaching og sparring på din jobsøgning, hvor du får øje på dine styrker og de nye veje, som du kan gå.

Book mig til en gratis forsamtale her.

Pernille C. Norbeck

“Jeg bliver afsindig glad, når jobsøgere, som jeg har coachet, finder deres vej ud i et nyt job, hvor de kan shine”.

%d bloggers like this: