311 56 369 info@ugorelate.dk

Mine ydelser

 

Du kan blandt andet bruge mig til:

✅ Ledelsesudvikling og coaching

✅ Teamudvikling med Jungiansk typeindex

✅ Persontypetestning med Jungiansk Typeindex

✅ Facilitering, procesledelse og mødeledelse

✅ Kompetenceudvikling

✅ Foredrag, oplæg og temadage

Den røde tråd er bedre relationer og bedre samarbejde. Alle mine forløb booster jeres udvikling og skaber ny energi på samme tid.

Jeg tilstræber, at mine ydelser giver jer fornyet indsigt, vitalitet og selvtillid, så I reflekterer masser af positiv energi over på de mennesker, I er sat i verden for. Om det er medarbejdere, gæster, patienter, borgere eller kunder. Det bidrager til jeres succes; jeres trivsel og bundlinje.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer. Kontakt mig for en uforpligtende samtale.

De bedste hilsner

Pernille C. Norbeck

UgoRELATE©

 

Herunder kan du læse mere om de enkelte ydelser. 

Teamudvikling med Jungiansk Typeindex

Som fundament for teamudvikling med UgoRELATE tager vi gerne afsæt i Jungiansk typeindex. Formålet er at styrke relationerne og øge den psykologiske tryghed.

LÆS MERE HER >>

 

Coaching og udvikling af dit personlige lederskab

Tag din personaleledelse til nye højder – og skab bedre relationer til dine medarbejdere. Med afsæt i Jungiansk Typeindex og coaching hjælper jeg dig med at identificere dine udviklingspunkter, så du står stærkere i dit personlige lederskab.

LÆS MERE HER>>

 

Persontypetestning

Et rigtigt godt afsæt for personlig udvikling får du med en persontypestest og et individuelt og hjertevarmt coachingforløb hos mig.
Jeg er certificeret i værktøjet Jungiansk Typeindex (JTI)…

LÆS MERE HER >>

Ønsker I hjælp til en grøn omstilling?

Den grønne omstilling hen mod en bæredygtig forretning er et kæmpe konkurenceparameter. Jeg vil ikke bruge spalteplads på at beskrive skrækscenarier eller komme med dommedagsprofetier. I stedet vil jeg tilbyde min hjælp til at facilitere processer, hvor medarbejdere og ledere sammen skaber en grønnere verden. 

LÆS MERE HER >>

Facilitering af møder, processer og netværk

Jeg kombinerer designmetoder med facilitering og hjælper jer med at aflive kedelige møder og processer, hvor der er mere snak end handling.

LÆS MERE HER >>

STRATEGISK KOMPETENCEUDVIKLING

I samarbejde med kompetente partnere kompetence-afdækker vi jeres medarbejdere og udarbejder en handleplan, i overensstemmelse med jeres strategi, for kompetenceudvikling for enkelte eller samtlige ledere og medarbejdere i jeres teams.

LÆS MERE HER>>

“Pernille er intuitivt stærk og god til at få andre med sig. Hun tænker og kommunikerer visionært med stor energi og dynamik, og hun agerer målrettet og handlingsorienteret – også når hun mødes af modstand”.

-Hanne