311 56 369 info@ugorelate.dk

KUNDERNE SIGER

UgoRELATE leverer ydelser til mange typer af organisationer – både i den offentlige og i den private sektor.

“Pernille fra UgoRELATE leverede forleden et meget spændende og lærerigt oplæg til vores inspirationsmorgen.
Hun evner at begejstre og fange alles opmærksomhed, selv en tidlig torsdag morgen. Så der var fuld opmærksomhed og deltagelse fra alle i lokalet.
Vi lærte på egen krop hvordan vi kan udvikle vores lytning og skabe magiske og værdifulde relationer”.

-Maria

“Du har en god energi, og du skaber et rum, hvor alle kan føle sig trygge og stille spørgsmål og føle sig anerkendte”

-Louise

“Den bedste formidler og underviser vi har haft hidtil”

-Susanne

“Pernille er så autentisk – ingen tvivl om at hun ønsker, at du skal lykkes. Hun fik mig ud af min komfortzone, så jeg turde gå længere end normalt (…), Hun giver dig værktøjer til at slappe af og vær DIG.”

-Gitte

“Tak for et fantastisk oplæg hos Jobværket Kolding i dag. Levende og lærerigt! Jeg har fået stof til eftertanke – tak for det”!

-Lars

“Pernille er intuitivt stærk og god til at få andre med sig. Hun tænker og kommunikerer visionært med stor energi og dynamik, og hun agerer målrettet og handlingsorienteret – også når hun mødes af modstand”.

-Hanne

“Tak for din sparring, Pernille. Det har givet mig tro på, at jeg kan søge utraditionelle veje videre frem i min karriere. Din ro og til tider drilske spørgsmål har vakt min tillid og tro på forandring. Den tillid vender jeg tilbage til, når jeg bliver usikker og tænker, om det hele nu er noget, som jeg bare “bilder mig ind”

-Lisbeth

“Medarbejderne har været glade for dit oplæg og din tilgang, og har kunnet bruge Lencionis model (*Til teamudvikling) i deres drøftelser, og også vil bruge den fremadrettet, for at tage temperaturen på deres team”. 

Anne Sophie

-Anne Sophie

Eksempler på mine kunder

10 + 5 =