311 56 369 info@ugorelate.dk

KUNDERNE SIGER

UgoRELATE leverer konsulentydelser til mange typer af organisationer – både i den offentlige og i den private sektor.

“Pernille er en ekstrem powerfull coach. Hun lytter, stiller skarpt, forstyrrer tilpas så dine tanker bliver udfordret og du får nye perspektiver. Hun er super stærk på ledelses- og psykologi teori som også får en powerfull effekt på sådan en som mig. 

Hun er passioneret, engageret og drevet af at hjælpe andre til at blive den bedste udgave af sig selv. Hun er dygtig til at tjekke ind og følge op.

Maj-Britt

-Maj-Britt

“Pernille fra UgoRELATE leverede forleden et meget spændende og lærerigt oplæg til vores inspirationsmorgen.
Hun evner at begejstre og fange alles opmærksomhed, selv en tidlig torsdag morgen. Så der var fuld opmærksomhed og deltagelse fra alle i lokalet.
Vi lærte på egen krop hvordan vi kan udvikle vores lytning og skabe magiske og værdifulde relationer”.

-Maria

“Du har en god energi, og du skaber et rum, hvor alle kan føle sig trygge og stille spørgsmål og føle sig anerkendte”

-Louise

“Den bedste formidler og underviser vi har haft hidtil”

-Susanne

“Pernille er så autentisk – ingen tvivl om at hun ønsker, at du skal lykkes. Hun fik mig ud af min komfortzone, så jeg turde gå længere end normalt (…), Hun giver dig værktøjer til at slappe af og vær DIG.”

-Gitte

“Tak for et fantastisk oplæg hos Jobværket Kolding i dag. Levende og lærerigt! Jeg har fået stof til eftertanke – tak for det”!

-Lars

“Pernille er intuitivt stærk og god til at få andre med sig. Hun tænker og kommunikerer visionært med stor energi og dynamik, og hun agerer målrettet og handlingsorienteret – også når hun mødes af modstand”.

-Hanne

“Tak for din sparring, Pernille. Det har givet mig tro på, at jeg kan søge utraditionelle veje videre frem i min karriere. Din ro og til tider drilske spørgsmål har vakt min tillid og tro på forandring. Den tillid vender jeg tilbage til, når jeg bliver usikker og tænker, om det hele nu er noget, som jeg bare “bilder mig ind”

-Lisbeth

“Medarbejderne har været glade for dit oplæg og din tilgang, og har kunnet bruge Lencionis model (*Til teamudvikling) i deres drøftelser, og også vil bruge den fremadrettet, for at tage temperaturen på deres team”. 

Anne Sophie

-Anne Sophie

“Pernille gav mig den nødvendig sparring og værktøjer til at tage min karriere skridte videre. Pernille har fulgt min karriere de sidste 8 år, hvor hun periodisk har givet karriererådgivning og støtte til at følge mine mål”

Joakim

-Joakim

“Tak for et rigtigt godt indlæg på en højspændt dag 🙂”

-Thomas

-Thomas

Eksempler på mine kunder

Bliv kontaktet eller sig JA TAK til BrainFruit for ledere og HR folket direkte i din indbakke 🍏

BrainFruit JA TAK

JA TAK TIL AT BLIVE KONTAKTET

GDPR (obligatorisk)

2 + 4 =