311 56 369 info@ugorelate.dk

Sidste uge havde jeg en snak med en bekendt. Vi snakkede om personlighedstesten, Jungiansk Typeindex, mit hjertebarn og mit yndlingsværktøj ❤️, og om hvornår den test er relevant. Hun siger lidt nølende, tankefuldt med hovedet på skrå og blikket rettet op i loftet:

“Men altså, jeg skal jo ikke ud at søge nyt arbejde… så det’ nok ikke noget for mig”.

😯😯😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮

Jo for den da! Kan du sige ja til følgende spørgsmål:

* Jeg arbejder sammen med andre i et team
* Jeg leder andre
* Jeg møder kunderne – både face to face, virtuelt eller i telefonen

Ja så er JTI noget for dig! “En gave til dig selv og dine omgivelser”.

Den beriger dig med selvindsigt og lærer dig at forstå dig selv og andre – og i mit selskab får du endvidere rettet fokus mod, hvordan du påvirker andre, og hvordan du bliver påvirket af andre. Med udgangspunkt i testen.

Det kan du bruge strategisk, så du opnår mere succes og også mere arbejdsglæde med hvad end, du foretager dig.

Hvis du derimod er en “lonely rider” og aldrig har kontakt til andre mennesker (ja sådan en har jeg faktisk – lidt selvmodsigende I know 😂 – mødt en gang), ja så har du ret.
Så er personlighedstestning ikke så relevant eller værdifuldt for dig 😉.

Skriv til info@ugorelate.dk eller ring 31156369.

%d bloggers like this: