311 56 369 info@ugorelate.dk
I dette nyhedsbrev vil jeg kort fortælle om en god oplevelse med et foredrag om forandringstyper og ost (!) for 80 VVS´ere og elektrikere i Løgstør. Længere nede kan du læse om, hvordan det gik med mit første gratis, live webinar om hvordan man som leder passer på sig selv. Her får du også et link, så du kan se det, såfremt du missede det. Du får også her et tilmeldingslink til mit næste webinar om mødefacilitering den 6.1.23.

Foredrag for Caverion A/S på Løgstør Parkhotel

Opdraget lød: “Vi vækster helt vildt lige nu og det går bare stærkt. Vi kunne godt bruge et boost på energi, og at vores medarbejdere får lidt indsigt i, hvordan man håndterer forandringer. Hvis du også kan være lidt sjov, er det en ekstra bonus”.

Med udgangspunkt i oste-bogen; “Hvem har stjålet min ost”, gav jeg den gas som historiefortæller, hvor jeg selv indtog de fire roller i historien – ved hjælp af snap-chatfiltre.

 

Historien handler om to små mænd, Hr. Ha og Hr. Hæm, samt to små mus, Sniff og Smut og om hvordan de hver dag løber glade ind i labyrinten for at finde ost. En ost, der er et billede på den lykke, som de hver i sær jager. En dag slipper osten op, og måden de fire karakterer griber dén udfordring og forandring an på, bliver afgørende for deres succes med at finde ny ost.

Brok brok eller GULD-brok

Jeg rundede oplægget af med at minde lederne om at lytte på medarbejderne og skelne mellem brok brok og guld-brok. I brok kan der nemlig nemt befinde sig gemt guld i form af vigtig viden. Viden, som lederne skal have og medtage i deres planer og handlinger, – også når tingene går stærkt. En lille joke om en watt-nisse i en højspændingsvirksomhed blev det sørme også til – og her blev der hvert fald grinet. “At være sjov” – mission completed.

“Tak, Pernille for et rigtig godt indlæg på en højspændt dag😊 #caverionhøjspænding 🥇”, skrev Thomas Bjerregård, Business Development Manager hos Caverion efterfølgende.

Nåede du ikke med, så fortvivl ikke.

Den 2. december fik jeg taget min webinar-mødom – hvert fald i UgoRELATE- sammenhænge. Titlen var “Pas på dig selv som leder” og emnet var blandt andet emotionel intelligens. Emotionel intelligens er et begreb udviklet af Daniel Goleman. Emotionel intelligens hjælper os til at identificere egne og andres følelser for dernæst at udvikle vores evne til både at håndtere egne følelser – og også til at koordinere og hjælpe kolleger med deres følelser. Et stærkt og nødvendigt ledelsesredskab i et moderne erhvervsliv, hvor man anerkender og værdsætter følelser. Følelser og viden om hvordan man håndterer dem, løfter både mennesker og bundlinjer.

I videoen får du også en selv-coachingmodel, så du kan påvirke og håndtere dine egne følelser ved hjælp af en selvcoaching-model.

Når du har små tyve minutter en dag, kan du jo lige gå med på en lytter herunder, ved at trykke på billedet.

Hvad lærte jeg? 

Selve formen på webinaret ændrer jeg en smule til næste gang. Jeg har nemlig fundet ud af, at den næsten udelukkende envejs-kommunikation, som et webinar set med mine øjne er,  slet ikke passer til min relationsskabende stil. Derfor bliver der næste gang en del mere interaktion og også forventning fra min side om, at I som deltagere byder ind og mere aktivt deltager og bidrager i dialogen. Det er jeg sikker på bliver meget sjovere og meget mere værdiskabende for såvel mig som for jer som deltagere.

Hvordan kan du komme med næste gang? 

Hvis du vil se hvordan det spænder af næste gang og opleve mig live, – og samtidigt blive bedre til at facilitere livgivende møder, så kan du melde dig til mit næste gratis, live webinar.

Det foregår den 6. januar 2023 kl. 9:30-10:15. Meld dig til HER.

OBS på deltagerloft på 15 og på at der allerede er tilmeldte. Du får webinaret tilsendt efterfølgende, hvis det ikke lykkes dig at få en plads. 

De bedste hilsner

Pernille C. Norbeck, ledelseskonsulent og ejer af UgoRELATE

Vil du være en del af mit nyhedsbrev og få viden om ledelse direkte ind i din indbakke? Tryk HER.

 

 

 

 

%d bloggers like this: