311 56 369 info@ugorelate.dk

I alle livets afskygninger er relationer og kommunikation afgørende. Det gælder både i vores privatliv, men også i vores arbejdsliv, er vores evne til at kommunikere og skabe gode og tillidsfulde relationer centrale for at få succes med den daglige opgaveløsning.

Ledelse af relationer er det hotteste af det hotteste inden for ledelsesteorien lige nu. Og det er der en god grund til.

Når du kommunikerer, skaber du nemlig resonans. Det betyder, at du, som ringe i vandet, overfører, transformerer, den energi du selv kommunikerer bevidst og ubevidst til andre. Via kropssprog, stemme og de ord du anvender. Er du glad, smitter du med din glæde – er du frustreret smitter du med din frustration. På godt og ondt.

For ledere gælder en 80 % påvirkning. For kolleger i mellem gælder det 20%.

Derfor er der meget potentiale i at arbejde med, hvordan du strategisk smitter med den energi, der er hensigtsmæssig i nuet for at opnå det, du ønsker med din kommunikation og dine relationer. Fx begejstring, mod, målrettethed eller empati – alt afhængigt af budskabet og den situation, du står i.

Hos UgoRELATE lærer du at blive bevidst om din stemme, din fremtoning og dit kropssprog og skaber succesfulde relationer i alle afskygninger.

Be brilliant! Be you! 

 

%d bloggers like this: