311 56 369 info@ugorelate.dk

Omkring “Hvordan påvirker du andre”?

Omkring kommunikation og transformation af energi? Det gjorde 1800 andre 😀👏. 

Her får I lidt mere 😀

Onsdag denne uge sidder jeg og koger i toget på vej hjem fra København – Center for Ledelse. Aircondition er åbenbart ikke et begreb i DSB’s vokabular. Men lad nu det ligge. 

Jeg er næsten færdig med min certificering i personlighedstestværktøjet (pyh et langt ord) Jungiansk Typeindex  – også kaldet JTI. 

Mange i mit netværk ved, at jeg har navigeret i, anvendt og nørdet med værktøjet i mange år i min tilgang til kommunikation, ledelse og teamudvikling. Med stor succes og arbejdsglæde til følge – ikke mindst i opstarten af en større afdeling af specialister i Vejle. Den afdeling jeg har kaldt “min baby”, – med de skønneste kolleger. 

Det fede er, at lige om lidt kan jeg selv teste og lave personlige tilbagemeldinger. 

Jeg er SVÆRT begejstret 😀!

Det betyder nemlig, at jeg OPRUSTER i forhold til at kunne hjælpe jer med jeres karriereudvikling og jeres relationer. 

Både jer som har brug for karrierecoaching og en udviklingsplan – og jer som virksomhed, der kan se værdien i bedre relationer, ledelse og højere arbejdsglæde. 

JTI hjælper jer til en forståelse af jeres præferencer i forhold til om I er introverte/ ekstroverte, om hvordan I opfatter verden, om hvordan I tager beslutninger – og om hvordan I foretrækker at arbejde. 

Hvorfor er det så relevant? 

▪️Hvis I ved hvordan I selv er, får I større indsigt i, i hvilken retning arbejdsglæden ligger i for jer. 

▪️Hvis I ved, hvordan I selv er, får I indsigt i, hvordan jeres præferencer og fortrukne adfærd påvirker jeres kommunikationsstil – og jeres relationer. 

En JTI personlighedstest i kombination med strategisk personlig kommunikation og relationsskabelse hjælper jer med at være autentiske og komme frem med jeres budskaber. Det gælder hvad enten I er på jobjagt, om I er advokater og skal procedere (tak for inspiration Lotte) eller om I er ledere osv. God patientkommunikation kan også endda være livreddende! 

Give away: kommunikation og relationsskabelse handler rigtigt meget om at skabe tillid. Skab tillid ved at lytte og ved også at vise, at I lytter. Et lyttende kropssprog afspejles blandt andet ved, at I skubber hovedet lidt frem mod jeres samtalepartner. 

Med de ord vil jeg ønsker jer alle en fabelagtig sommer 😀🌞. Vi ses! 

De bedste hilsner

Pernille C. Norbeck, UgoRELATE 

%d bloggers like this: