311 56 369 info@ugorelate.dk

Hvilke problemer skaber det for dig og din virksomhed, hvis en eller flere af dine vigtigste medarbejdere vælger at søge nye græsgange? Hvor meget koster det dig i tabt viden pr. medarbejder, du mister? Hvor mange kunder tager de med videre? Hvor meget koster det dig at lede efter og oplære en ny medarbejder?

80% af dem der skifter job gør det, fordi de ikke har en god relation til deres nærmeste leder.

Der er så meget potentiale i tillidsfulde relationer, at det nærmest er magisk. Derfor er jeg særligt optaget af at hjælpe jer med at udvikle jeres personlige kommunikation og evne til relationsskabelse.

Hos mig kan du ved hjælp af et skræddersyet og individuelt tilrettelagt forløb lære at skabe gode relationer via god lederkommunikation.

Et forløb tager typisk udgangspunkt i en personlighedstest via værktøjet Jungiansk Typeindex, hvor du bliver klogere på dig selv og dine fortrukne måder at være på. Ikke mindst får du viden om din fortrukne kommunikationsstil, og du bliver meget klogere på, hvordan du virker på andre mennesker.

Herefter tilpasser jeg forløbet, så det 100% passer til dine behov.

Efter et målrettet forløb, er du blevet meget dygtigere til at skabe gode relationer til dine medarbejdere. Det øger chancen for arbejdsglæde og for at dine medarbejdere ikke søger væk i utide.

Ring til mig på 311 56 369 eller skriv på info@ugorelate.dk for mere info.

Pernille C. Norbeck, UgoRELATE

%d bloggers like this: