311 56 369 info@ugorelate.dk

Hold to meters afstand!

Denne coronatid får mig til at tænke på om hvor mange af os, der egentligt etablerer vores sociale omgangskreds med vores arbejdsplads som omdrejningspunkt.

Kollegerne i hverdagen er måske dem, du deler livets almindelige og- og nedture med. Det er dem, der spørger ind til hvordan dit projekt “pizza med radise-relish” gik – dem du går til spinning og korsang med – og drikker en fyraftensøl med. Alt det vi ikke rigtigt kan lige nu, fordi vi jo skal holde afstand – og for mange af os – endda arbejde med mange kilometer mellem os.

Måske åbner coronatiden øjnene op for, at det er lidt sårbart at centrere sit sociale liv om sin arbejdsplads. Sårbart på den måde, at hvis vi af den ene eller anden grund mister vores arbejde, så ryger vores socialliv med. Fordi vi måske i hverdagen “har nok” i vores kolleger.

Derfor taler jeg i UgoRELATE for, at du ikke satser alle pengene på én hest. Spred klejnerne lidt og nurs dine kontakter uden for din arbejdsplads. Også udenfor coronatiden. I denne tid glædes jeg ved en gåtur med en ven, veninde eller bekendt fra mit netværk. I næste uge skal jeg blandt andre gå med Gitte Lindholt 😊.

Sig til hvis du også vil med på en gåtur i Kolding – ved siden af hinanden med behørig afstand 😊👍.

Hvis du drømmer om en genstart af dit arbejdsliv, kan du læse mere her.

Start relationen herunder.

#Kolding

%d bloggers like this: