311 56 369 info@ugorelate.dk

Denne gang handler UgoRELATE´s nyhedsbrev og blog om udvikling af lederskabet. Om hvordan vores sprog og fokus kan hjælpe os på rette vej.

 

Lederen fik stor ros fra sine medarbejdere. Hun scorede 100% på tillid og tryghed og også rigtigt højt på at inspirere, coache og have styr på tingene 🥇🏆. En enkelt medarbejder ville gerne have mere resultatfokus og tydelighed.
 
 
Det fik hende til at sige:
 
 
👩🏽‍💼Jeg vil så gerne blive dygtigere og fokusere på det, som jeg skal blive bedre til, sagde den relativt nybagte leder med smil og intensitet i stemmen 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🔥. Jeg kunne godt blive bedre til at være mere resultatorienteriet.
 
 
👱🏼‍♀️🔹Hvad vil der ske med dine styrker og din udlevelse af dem, hvis du begynder at give dem mindre energi – for at fokusere på den ene ting, som én medarbejder synes, at du skal blive bedre til?
 
 
👩🏽‍💼Øhm… ja de vil så måske fylde lidt mindre?
 
 
👱🏼‍♀️Hvordan vil du lykkes med at FOKUSERE på to paradoksale styrker? At være inspirerende og målorienteret på samme tid?
 
 
👩🏽‍💼…….💡Ja okay – måske jeg skal fokusere mere på at bruge min energi på det, som jeg er rigtig god til.
 
 
👱🏼‍♀️Hvem kan få glæde af, at du gør det? 🤷‍♀️
 
 
👩🏽‍💼Jamen det tænker jeg faktisk alle får glæde af. Mig selv, fordi at bruge mine styrker gør mig glad og giver mig energi og mine medarbejdere, fordi de så får den bedste version af mig og ikke en light version af en trekant, der prøver at passe ned i en kvadrant 🔺⬛️.
 
 
👱🏼‍♀️Når du får mere energi af, at fokusere på dine styrker og arbejde inden for dem, hvad vil der så ske med dit overskud til at give lidt opmærksomhed til fx at være OBS på at komme i mål til tiden?
 
 
👩🏽‍💼Det vil helt sikkert være nemmere for mig at gøre det, når det ikke skal fylde så meget….
Tusind tak – det var virkeligt godt at få det “vendt rigtigt”.
 

 

Det vi fokuserer på, får vi mere af.

Jeg har personligt “udviklende” “individorienteret” “relationsskabende “fremtidsorienteret” og “empati” i min top 🖐️.
Hvordan ser dine styrker ud?
 

PS. Hvis du ikke allerede er en del af UgoRELATE´s lederunivers og får ny viden om ledelse direkte ind i indbakken, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

 
 
%d bloggers like this: