311 56 369 info@ugorelate.dk

Mine gratis mini-webinarer

Den røde tråd i mine webinarer er bedre ledelse, stærkere relationer og bedre samarbejde, der samlet leder til at I kan køre en sund forretning. Alle mine webinarer inspirerer jer til udvikling og skaber ny energi og viden på samme tid.

Jeg glæder mig til at ser jer online.

Scroll ned på siden for at se de aktuelle webinarer.

 

“Pernille er en ekstrem powerfull coach. Hun lytter, stiller skarpt, forstyrrer tilpas så dine tanker bliver udfordret og du får nye perspektiver. Hun er super stærk på ledelses- og psykologi teori som også får en powerfull effekt (…).

Maj-Britt

Kommende webinarer

"Hvad er Jungiansk Typeindex og hvordan kommer vi i gang med at bruge det"?

Dato ikke fastlagt endnu

På webinaret kommer vi rundt omkring psykologisk tryghed og Jungiansk typeindex som værktøj til teamudvikling. Forudsætningen for at skabe gode resultater sammen er, at vi har tillid til hinanden – at der er psykologisk tryghed. Step 1 her er at kende hinanden og arbejde med styrken i forskelligheden. Herudover får du et konkret værktøj til at forbedre jeres samarbejde om opgaverne asap.

Webinaret er for ledere og HR professionelle, der ønsker ny inspiration til hvordan I kan arbejde hen i mod stærkere teams, og kickstarte – eller genstarte – det gode teamsamarbejde.

Der er et deltagerloft på 15, så skynd dig at komme med. Husk at melde afbud i god tid, hvis du ikke kan komme alligevel. Så går pladsen til en anden. På forhånd tak.

TILMELD DIG HER.

"Lær at fyre med hjerte og hjerne"

Dato ikke fastlagt endnu

“Den bedste, værste samtale – lær at fyre med hjerne og hjerte” 

“Jeg hader simpelthen at fyre og at gøre et andet menneske ked af det. Det bliver ofte en ret akavet affære”. Sagde lederen. “Hvordan gør man den værste samtale, til den bedste, værste samtale”?

Det vender vi på dette webinar, hvor du får en guide til, hvordan du kan afskedige på en måde, der tager hensyn både til dit brand og din kollegas velbefindende og mulighed for at komme godt videre.

Der er et deltagerloft på 15, så skynd dig at komme med.

TILMELD DIG HER.

 

"Giv hjernevenlig feedback og skab mere engagement"

(Dato ikke fastlagt endnu) 

Hjernevenlig feedback er vejen mod tættere relationer og mere trivsel.

På webinaret kommer vi rundt omkring psykologisk tryghed, hjernevenlig kommunikation og du får et konkret værktøj til hvordan du giver feedback til dine medarbejdere/ kolleger.

Webinaret er for ledere og HR professionelle, der ønsker ny inspiration til hvordan I kan arbejde hen i mod stærkere relationer, mere trivsel og færre ulmende konflikter.

Der er et deltagerloft på 15, så skynd dig at komme med.

TILMELD DIG HER.

 

“Pernille er passioneret, engageret og drevet af at hjælpe andre til at blive den bedste udgave af sig selv. Hun er dygtig til at tjekke ind og følge op.

Maj-Britt

Tidligere afholdte webinarer

“Pas på dig selv som leder”.

“Pas på dig selv som leder”.

Mini-webinar den 2. december 2022 kl. 9:30

På webinaret kommer vi rundt omkring emotionel intelligens (EI), vi kommer omkring en metode til at rumme andres følelser og sidst, men ikke mindst, runder vi tips til, hvordan du konkret kan passe på dig selv i din rolle som leder.

Webinaret er både for nye ledere og for ledere, der ønsker ny inspiration til hvordan, man kan passe på sig selv i lederfaget.

Der er et deltagerloft på 15, så skynd dig at komme med.

Se en indspillet version af webinaret herunder. 

"Kør dine møder som en prof"

Mini-webinar den 6. januar 2022 kl. 9:30

Undgå tidsspilde med dårligt faciliterede møder og “Kør dine møder som en prof”. 

“Det kan faktisk være ret så svært, at køre et godt møde eller en kreativ proces”, sagde kunden. “Har du ikke et kursus, hvor jeg kan lære de mest basale greb i god facilitering”?

“Det kan du tro”, svarede jeg, – nu inspireret til et emne til mit gratis webinar.

I dette miniwebinar får du et overblik over, hvad du skal huske, når medarbejderengagement er afgørende, og det er dig, der faciliterer jeres møder og kreative processer. Der er et deltagerloft på 15, så skynd dig at komme med.

Se en indspillet version af webinaret herunder.

 

 

%d bloggers like this: