311 56 369 info@ugorelate.dk

Mine gratis mini-webinarer

Den røde tråd i mine webinarer er bedre ledelse, stærkere relationer og bedre samarbejde, der samlet leder til at I kan køre en sund forretning. Alle mine webinarer inspirerer jer til udvikling og skaber ny energi og viden på samme tid.

Jeg glæder mig til at ser jer online.

Scroll ned på siden for at se de aktuelle webinarer.

 

“Pernille er en ekstrem powerfull coach. Hun lytter, stiller skarpt, forstyrrer tilpas så dine tanker bliver udfordret og du får nye perspektiver. Hun er super stærk på ledelses- og psykologi teori som også får en powerfull effekt (…).

Maj-Britt

Pas på dig selv om leder

Mini-webinar den 2. december 2022 kl. 9:30

“Hvordan kommer jeg bedst fra land som ny leder”?

Nogenlunde sådan lød spørgsmålet på LinkedIn da Julie stod over for den udfordring der hedder “personaleledelse”. Det var jo lige saft, kraft og inspiration til indhold på mit mini-webinar til nye ledere. Det kan nemlig både være hårdt og lidt ensomt at være leder.

På webinaret kommer vi rundt omkring emotionel intelligens (EI), vi kommer omkring en metode til at rumme andres følelser og sidst men ikke mindst runder vi tips til, hvordan du konkret kan passe på dig selv i din rolle som leder.

Webinaret er både for nye ledere og for ledere, der ønsker ny inspiration til hvordan, man kan passe på sig selv i lederfaget.

Der er et deltagerloft på 15, så skynd dig at komme med.

TILMELD DIG HER

 

 

Møde- og procesfacilitering

Undgå tidsspilde med dårligt faciliterede møder og “Kør dine møder som en prof”

Mini-webinar den 6. januar 2022 kl. 9:30

“Det kan faktisk være ret så svært, at køre et godt møde eller en kreativ proces”, sagde kunden. “Har du ikke et kursus, hvor jeg kan lære de mest basale greb i god facilitering”?

“Det kan du tro”, svarede jeg, – nu inspireret til et emne til mit gratis webinar.

I dette miniwebinar får du et overblik over, hvad du skal huske, når medarbejderengagement er afgørende, og det er dig, der faciliterer jeres møder og kreative processer. Der er et deltagerloft på 15, så skynd dig at komme med.

TILMELD DIG HER.

 

 

“Pernille er passioneret, engageret og drevet af at hjælpe andre til at blive den bedste udgave af sig selv. Hun er dygtig til at tjekke ind og følge op.

Maj-Britt

%d bloggers like this: